Lapselle ulkohousuja hakiessa tulin katsoneeksi tulevan talven haalareita ja niiden hintoja.

SIIS MITÄ?????

Kuka maksaa talvivaatteesta, jota tullaan pitämään juuri ja juuri se yksi talvikausi niin 90 euroa? Tai jopa enemmän?

Citymarketissa ei ole näitä Ticketin yms. vaatteita myynnissä mutta nehän jo maksaa mansikoita hunajalla ja kultaa päälle.

Tottakai viisas pyytää ja tyhmä maksaa.

Alesta saa kuulemma halvalla. Minun mielestä halpa ei ole alesta ostettu puku, joka maksaa vielä yli 100 euroa.

Sitten se petteri-kaisa ei saa päiväkodissa tehdä mitään kun päällä on helvetin kallis puku, josta sitten kirpparilla pyydetään ihan liikaa.

Naureskelin yhdelle nuorelle äidille hänen äitinsä kanssa kun hän väitti, että citymarketista saa Lassieta 20 eurolla. Koskaan en ole törmännyt tähän ilmiöön. Ei ne tyhmiä Citymarketissa ole.

Myös kirpparilla tiedetään hintataso. Mutta ne jotka vain haluavat eroon, myyvät halvalla. Minun mielestä 35 euroa käytetystä, reikäisestä talvihaalarista on ihan liikaa. En ostaisi sitä edes 10 eurolla. Hei, siinähän on reikiä!

Citymarketissa ulkohousuja etsiessä kauhistelin myyjälle haalareitten hintoja niin sanoi, että heille tlee myös niitä normihintaisia haalareita. Onneksi! 50 euroa on maksimi, jonka suostun maksamaan haalarista uutena ja lapsi saa siinä vaikka uida minun puolesta, sitä ei tarvitse suojella.

Kirppareilla myös myydään Kuoma-talvikenkiä. Yksi kerta kirpparikierroksella katsoin kenkien hintoja, kaikki yli 10 euroa pari, oli kunto mikä tahansa. Taisin siis myydä lapsen vanhat kuomat ehkä liian (????) halvalla kirpparilla kun ne hinnoittelin 5€/pari, mutta sain ne ainakin myytyä!

Entäs nämä kuuluisat miikkarivaatteet? Käytettynä, kunto mikä vaan niin vähintään 8 euroa pyydetään. Yhden vaatteen olen ostanut kirppikseltä ja hintaa oli vain 3,80. Kunto oli hyvä. Mikä näissäkin vaatteissa maksaa? Laatu on alkanut huhujen mukaan huonontua. Kun tätä kysyin yhdeltä myyjältä, hän vain totesi, että kun vaatetta menee niin paljon niin jostain täytyy tinkiä. Harmi, moni ostaja luulee saavansa laadultaan tosi hyvää ja saakin tosi huonoa.