Tosiaan, tänään on ensimmäinen joulukuuta ja mitäs muuta taivaalta tuleekaan kuin VETTÄ! Eilinen pienen pieni valkoisuus maassa on menetetty totaalisesti. Huoh!

Tämä päivä on myös yksi hienoimmista tämän vuoden päivistä vesisateesta huolimatta; yksi sukulainen täyttää tänään 90-vuotta!

Tänään sai avata joulukalenterien ensimmäisen luukun. Tytöllä jo entuudestaan tuttu muumi-tavarakalenteri ja minulla taas tämä ihastuttava luukkukalenteri.

 

photo IMG_7935.jpg

Ja luukku ykkönen näytti tämmöiseltä

 

photo IMG_7936.jpg

Sisältönä oli mahtava leimasin, muffini. Tätä oon katsellu Tiimarissa mutta en vain ole raaskinut ostaa. Kiitos paljon siis Tuula!

Ja tytön kalenterista tuli Muumipeikko, yksi lisää isoon kokoelmaan.

 

photo IMG_7937.jpg

Tänään myös asunnossa alkaa näkyä joulun odottaminen. Oveen laitan jo tutuksi tulleen kranssin, jouluvalot täytyy ripustaa ikkunaan ja tähti myös.

Ja uusi sisustusjuttu on tämä

 

photo IMG_7938.jpg

Muumilaakson joulu, joka on jo kaaoksessa. Lumi on upottavaa, yksi kuusista kaatumassa ja laakson väkeä on enemmän laitettu mitä piti, jotkut laakson väestä makailee selällään tai naamallaan. Tyttö tuli laittamaan väkeä ja kaikki olisi pitänyt laittaa. No pakko oli sanoa ettei kaikkia vaan voi laittaa.

 

photo IMG_7939.jpg photo IMG_7940.jpg