Tänään kun pääsin töistä aikaisin, niin päätin hyötykäyttää aikaa ja käydä ostamassa vihdoinkin ne uudet jouluvalot. Sain sen väriset kuin halusinkin. Sitten "ihastuin" niin paljon shoppaamiseen, että hurautin kodin kautta anttilaan ja sain hankittua kummipojan että kummitytön lahjat. Tulihan sitä ostettua myös suomirokkia trivialiin lisäkysymyksetkin.

Mutta mutta...

Tuuli-tukan kanssa oltiin siis menneenä sunnuntaina kahvipussikurssilla. Hauskaa meillä oli. Mietittiin siinä kasseja tehdessä, että onkohan tää juttu niinku AINOASTAAN mummoille kun me oltiin nuorimmat ja sanotaan, että ainoat nuoret koko kurssilla. Infotilaisuudessakaan ei näkynyt kun ne samat meitä vanhemmat nuoret jotka olivat samalla kurssilla. Siis selvästi mummojen touhuja tehdä kahvipusseista kaikkee hauskaa!!! Mutta saanen sanoa, että minä ainakin olen täydellisesti myyty tuohon punontaan!!! Kurssin jälkeen menin "ryöstämään" Tuuli-tukan KAIKKI vihreät pressat. Tai siis ne mitkä löyty kotoolta.

1093080.jpg

Suikalekasa tässä...Näissä oli mennä hermot...

1093084.jpg

Sitten ollaankin kurssilla...

1093087.jpg

Sormitarkkuutta vaatien...

1093088.jpg

Ja siinä minun hieno aikaansaannokseni. Hihnat juu puuttuu, mutta kun unohdin ostaa hihnaa. No sitä ei oo vielkään ostettu, jospa heti kun muistaa. Meinaa muisti on HYVÄ mutta LYHYT!!! Hih, tänään pääsin vihdoinkin viemään rillit optikolle ja huomen meen ne lahjottaa sinne, että saisin niihin uuden linssi...Ei oo tätäkään ku puol vuotta tehny...

Juu ja ihan tämmönen pieni muotonen ilmootus asia, että mut ja tuon Tuuli-tukan tapaa 15.12.klo 10-14 Tuusulan perinteisillä joulumarkkinoilla Hyrylän koulukeskuksessa. Ollaan siel myymässä omilla pöydillä, joten teretulemast vaan kauvempaakin!!!!