Kävimme Tuuli-Tukan ja hänen kahden mukelon kanssa tänään aamupäivällä Jumbossa. Tänään voisi myös laittaa ison ristin ainakin minun osalta seinään, koska yleensä kun Sinelliin pääsen, saan jotakin ostettua, mutta nyt ei mitään. Pyörin ja pyörin, mutta ei mitään. Säästyi siis rahat. Ja sitten kun olisin löytänyt jotain ostettavaa niin ei ollut. HÖH!

Käytiin myös Jumbon Pentikillä ja minähän tein 20 euron lahjakortin voimin ostoksia:

1871366.jpg

Ostin ison pupun. Näitä olen aina töissä lapsilla ihaillut, ne ovay NIIN pehmoisia. Ja kaksi vihreää kynttilämansettia eli summaksi tasan 20 euroa.

Kenkiä katsottiin mutta Jumbossa ei ollut MINUN silmilleni ja makuuni yhden yhtäkään kenkäparia. Jumbon jälkeen menin palauttamaan työpaikan avaimen ja kohdistin autonnokan Keravan anttilaa kohti ja sieltä ne löytyivät. Ne oikein huusivat roikkuessaan seinällä, että meidän sinun TÄYTYY ostaa ja kyllähän ne mukaan lähti kun vaivaset 30 euroa maksoi:

1871376.jpg

Nyt täytyy sitten alkaa harjoittelemaan koroilla kävelyä. Yleensä oli nuorempana tolppakengät, nyt norppi tennarit työn takia. Vielä en kyllä saanu semmoisia kenkiä kuin olen hakenut, mutta josko jossain vaiheessa. Tänään täytyy vielä mennä tyynyostoksille.