Seuraavia asioita olen oppinut arvostamaan/käyttämään jne kohta kolmen vuoden ajalta. Niin kauan olen ollut onnellinen äiti maailman täydellisimmälle tytölle. Jep, tottahan minä ajattelen näin, toinen äiti ajattelee omastaan ihan samallalailla.

1. tummeli on paras pyllyrasva - meillä ei muuta ole käytetty, ei ole sinkkivoidetta eikä bepanthen voidetta, ainoastaan tummeli purkki.

2. vellit ja kiinteät kun aloittaa, kannattaa antaminen aloittaa aamupäivällä - huutaa masuaan sitten iltapäivällä mieluiten kuin yöllä, meillä ei kyllä ollut mitään masuvaivoja velleistä eikä kiinteistä.

3. paras ensimmäinen velli on joko maissi tai riisi - tarpeeksi "neutraaleja" , peruna jne vellejä vasta sitten kun aloitettu kiinteillä, kyllä se vauva yhdellä/kahdella vellillä elää kuukauden eteenpäin.

4. lääkkeenanto on vaikea episodi - oli kuinka makua laitettu lääkkeeseen niin kyllä se yökätään pois, lääkkeenannon viimeisinä päivinä lääke otetaan sitten kiltisti.

5. Koliikkipullot on taivaasta, ns. normaalit helvetistä - normaaleilla kun aluksi antoi, syöttö kesti yli puoli tuntia, koliikipullolla aikaa meni noin 15 minuuttia. Imetys on sitten ihan erikseen.

6. Lidl:n pyllypyyhkeet kaikista kosteimpia.

7. Kun eka hammas läpi, samantein hampaidenpesua.

8. Äidinmaito sulaa paljon nopeammin vauvan mahassa kuin korvike.

9. Vauvojen valmisruuissa mansikkaa sisältävät ruuat jättävät ikuisen tahran vaatteeseen - ei edes Vanish sitä poistanut.

10. mummon ohjeet on syvältä.

11. kirjahyllyt on tyhjentämistä varten, ei tavaroiden säilyttämistä varten, lattialla ne säilyy paljon paremmin.