Buzzadorina pääsin kokeilemaan että buzzaamaan Vanish-pesujauhetta tahrojen poistoon. Buzzaaminen on vielä kesken, siis sitä kasvotusten käytävää jossa ehkäpä jos hyvin käy, buzzattu saa minulta Vanish-näytepussin. Niitä on siis vielä jäljellä.

Tähän buzzaus-kampanjaan kuului tehdä tahratesti. Paketin mukana tuli täysin valkoinen kankaanpalanen:

 

photo IMG_7408.jpg

Minun mielestä testi olisi hölmö jos keräisin yhteen ja samaan kankaaseen eri tahroja joten leikkasinpa kankaan neljään osaan. Ja sitten vaan tahroja miettimään ja löytämään.

 

photo IMG_7483.jpg

Vasemmalla ylhäällä on veritahra omasta sormenpäästä. Oikealla ylhäällä voikukkatahra. Alhaalla vasemmalla huulipunaa ja alhaalla oikealla hunajakanamarinadia ja öljyä. Ja kaikki on annettu kuivaa vähintään vuorokausi ihan senkin takia ettei meillä pestä vaatteita heti jos tulee tahra vaan ehkäpä viikon päästä niin hyvinhän ne tahrat on kuivuneet.

Näillä aineilla sitten pitäisi saada tahrat pois:

 

photo IMG_7484.jpg

Minä valitsin tahroille nämä tuotteet (kuvassa siis näytepussukka tuosta pinkkijauheesta):

 

photo IMG_7482.jpg

Halusin kokeilla,miten jauhe puhdistaa ilman esikäsittelyä veritahran ja voikukkatahran. Esikäsittelyn annoin huulipuna- ja kanatahroille Vanish Oxi Action geelillä (kuvassa huulipunatahra):

 

photo IMG_7487.jpg

Sitten laput koneeseen kirjopyykin sekaan. Tosiaan laput pääsivät sekalaiseen seurakuntaan koska vaatteiden värit olivat punaista, vihreää, harmaata...

Extra tahra vaate tähän testiin: tytön yökkäri,josta löytyy ketsuppi- ja hunajakanatahroja.

 

photo IMG_7485.jpg

Ja niin, en esikäsitellyt ollenkaan tytön yökkärin tahroja. Pesuaineen sekaan laitoin siis annoksen pinkkiä jauhetta (joo, se on oikeesti valkoista). Ja pesukone pyörimään 40 asteeseen normaaliohjelmalla.

Miten tahrojen sitten kävi pesussa?

Vasemmalla ylhäällä huulipunatahra. Ei lähtenyt esikäsittelystä huolimatta, mutta uuden käsittelyn jälkeen luulisi että lähtee. Oikealla ylhäällä on voikukkatahrapala. Ei oikein sekään lähtenyt, joten varmaan olisi hyvä esikäsitellä tämä tahra.

Alhaalla olevat ovat täysin puhtaita ja valkoisia, ne laput olivat veritahra ja hunajakanaöljytahra. Ja näistä tahroista esikäsittelin tuon kanatahran.

 

photo IMG_7489.jpg

Entäpäs se extra tahra?

TÄYSIN TAHRATON ilman esikäsittelyä. Ainoastaan siis pinkki jauhe pesuaineen joukossa.

 

photo IMG_7490.jpg

Kyllä voin suositella oman kokemuksen pohjalta Vanish tuotteita pyykinpesuun.

Itseä alkoi kiinnostamaan kovasti Buzz-infolehtisessä ollut matto- ja tekstiilisuihke. Täytyy sitä ostaa ja kokeilla, ainakin tuohon sohvaan, joka oli valkoinen...

Jos kiinnostuit muuten buzzadorin hommasta, lisää infoa löydät täältä.