Löysin tänään ohjekansiota selatessa hauskoja omena- ja muffiniohjeita.
Tietenkin heti mietin, että täytyy koittaa, näyttää niin pirun helpolta. Ohjetta sitten lueskelemaan ja heti alko happi loppumaan. Mikä hemmetin tukikangas? Mistä sitä saa? Paljonko se maksaa? Tukikangas ei taida olla sama kuin liimaharso. Liimaharsoa olisi mutta ei tukikangasta. No sai siis ompelukone levähtää edelleen... sad

Viikon alussa avasin karkkitehtaan ovet auki ja aloin huovasta leikkaamaan ja liimaamaan vanhoja kunnon Englannin lakuja.

 
Alkoi vai tuossa tekiessä mietityttämään nuo värit. Päässäni kummitteli oranssi väri. Onko minun pikku mieleni vaan niin oranssistunut että oranssi väri siellä kummittelee vai muistanko sittenkin oikein? No kysyin muualta asiaa ja kyllä oransseja lakuja on ollut. Miksi sitten Malacon pussissa ei näitä ole? Vai onko mulla nyt ihan väärä pussi mallina? Kuka on tehnyt Englannin lakut?
Mutta menen ja ostan oranssia huopaa ja teen myös oransseja.
Ystävän kanssa mietittiin myös, mistä saisi halvalla ostaa pastakoneen askartelukäyttöön. Kirppareilla kun ei ole silmiin osunut.

Eilen sitten kolahti postiluukusta mielenkiintoinen kuori. Sisällöstä ei tietoa, kuori kuitenkin painava. Ja joo ei ollut joulukalenterin luukkuja!!! sad  Mutta kuoressa olikin:Ei mennyt saksien tuloon puolta vuotta, jonka jostain palstalta luin, meni pari kolme kuukautta. Nää tulee siis noitten turkoosien saksien kaveriksi askarteluun. Turkoosit sakset oon saanu joskus kolmisen vuotta sitten lahjaksi ja niitä oon varjellu ja pitäny vain ja ainoastaan askartelussa.
Mä en oo vaan raaskinu ostaa Fiskarssin saksia, aina ostanu Ikean halpoja, mutta nyt kun miljoonannen kerran koitin Ikean isoja saksia terottaa koneella niin päätin, että keittiösaksiksi PITÄÄ saada keinolla millä hyvänsä nää:

Aivan älyihanat Muumipappa sakset. heart

Tänään tuli leipastua puolen kilon piparitaikinasta pipareita. Kuvausrekvisiittaa joulukorttikuvaa varten.
Joulu ei tule jos ei ole POSSUpipareita! Okei, pöllöt myös. Ja nuo pyöreän söpöt piparipojat. heart Tein myös 3 Pikku Myy piparia.


Tuli siinä leipoessa mietittyä, että missä on mun kissa-muotti? Entäpä onkohan Nipsu-muotti juossu kiiltävän perään?
Ja pitääkö noita muotteja olla "miljoona"?
Ja kuvassa ei oo ees kaikki muotit...

PS. Lissu: se kaason puhe oli ihan ajastuksella laitettu tulemaan niinkuin monet muutkin postaukset. laugh