Kävin Jumbossa perjantaina. Täytyi mennä ostamaan joulukorttitarvikkeet kun täällä Keravalla ei ole kuin Tiimari josta ei kaikkea saa ja taas Jumbossa on Tiimarin lisäksi Sinelli, jossa olen aina saanut hyvää palvelua.

Tiimarista ostin viininpunaista kartonkia ja lilahtavan sinistä myös. Viininpunaista ostin isoja arkkeja ja tuota sinistä ostin A4 kokoa. Ääriviivatarrojaki ostin ison kasan ja vihdoinkin sain hankittua myös liimapyssyn ja siihen "patruunoita". Siinä ollessa en kyllä löytänyt mainoksessa mainostettuja haaraniittejä, mutta en kai niitä sitten tarvitsekaan... Tekokukkapussejakin ostin, jos vaikka kortteihin saisin niitä laitettua.

Sinellissä pyörin hetken. Ovat muuttaneet paikkoja, joten heti ei kaikkea löytynyt. Parit leimasimet heti sain valittua, niitähän olin tullutkin hankkimaan. Embossausjauheessa jouduin kyselemään neuvoja ja niitä sainkin ja sain myös chalks (?) liituväreistäkin tietoa. Uutta leimasintyynyä etsiessä mietin liitujen ostoa. Myyjä oli sanonut niiden olevan ns. pitkäikäisiäkin. Loppujen lopuksi liidutkin päätyivät ostosten joukkoon. Vielä kaipaisin kohokuviointivälineitä. Fiskarssilla olisi, mutta tuntuu hankalilta tehdä ja taas itse ns. kohokuviointilaitteeseen ei ole varaa... Täytys saada siis jostain helppo, nopea ja halpa kohokuviointiväline...

Juu ja rahaa paloi taas niin, että voi olla jossain vaiheessa aika tiukkaa taas elää.=)