Vietettiin eilen koko päivä mummolassa. Pitkästä aikaa neiti nukkui päiväunet x2 ulkona. Ekalla kerralla meni tunti ja toisella kerralla sitten puolituntia. Kyllä sillä sitten jaksoikin.

Kun neiti oli herännyt ensimmäisiltä päikkäreiltä jäätiin ulkoilemaan ihanaan auringonpaisteiseen ulkoilmaan. Käveltiin pitkin poikin vaunujen kanssa ja mummolan pihalla ihmeteltiin kylmää ja valkoista lunta, sillä myös istuskeltiin.Ja sitä oli paljon. Mummolan edessä oleva kasa on tähän mennessä isoin mitä on kerääntynyt aurauksen jäljiltä. Täytyis varmaan mennä leikkimään vanhaa kunnon kukkulan kuningasta. Kuka lähtee mukaan?Eilen myös neiti esitti mummolan naapurin tädille kunnon apina-shown. Kyseessä taisi olla kiitos-show turvaistuimesta, jonka täti toi, jotta saadaan mummon ja vaarin autoon istuin.

Tänään käytiin ihan Järvenpäässä  "asti"  tarjoustalossa ostamassa lankoja.


Seiskaveikkaa. En saanut kaikkia värejä.
Nämä puuttuu, toivottavasti ne jostain kaupasta löytyis halvalla:


No löytyi sieltä lankahyllyiltä jotain halvemmalla kuin anttilasta.
Kuten huivilankaa ja aivan älyttömän ihanissa väreissä:Ja lopuksi se, miksi mentiin tarjoustaloon. Näitä pitää mennä ostamaan vielä yksi lisää.Ja tosiaan, etsiskelin tämmöistä valokuvakehyksiä Ikeasta. Löytyi kyllä, missä oli kolmelle kuvalle paikka, mutta kun halusin nuo kuvat pystysuoraan ja myös itse taulun pystysuoraan. Ikean versiossa pystysuorassa oli taulu mutta kuvapaikat vaakasuorassa. No, jos sitten käänsit että sait kuvapaikat pystysuoraan niin sitten olikin taulu vaakasuorassa. Mutta tarjoustalo ei pettänyt edes hinnassa tätä ostettaessa.

Ja niin sitten alkoikin mun puhelin tehdä omituisia tepposia eli sama soitinko minä tai mulle soitettiin niin en aina kuullut toista osapuolta, minut kyllä kuultiin joka kerta. Kävin jopa liikkeessä kyselemässä ja en ollut ollut ainoa joka oli kysellyt, että mikä mättää. No nyt taitaa puhelin toimia taas. Mutta kun kävin liikkeessä, niin samalla käynnillä mulla halpeni kuukausimaksu 2 eurolla.

Ja lopuksi,  4-vuotissynttäriarvontaan voi osallistua täällä.