On tämäkin. Selasin töissä askartelulehtiä ja törmäsin Press print-ohjeeseen. Siitä innostuneena kopsasin sivun ohjeen, että nythän sitten aloitetaan tuommoinen. Nyt etsiessä netistä kyseistä tuotetta MISSÄÄN ei tuolla nimellä myydä tuommoista. Suomeksi tuo levy on kai vaahtomuovilevy. Menenkö Sinelliin ja kysyn suoraan, että löytyykös tuommosta vai mikä on vastaava?

Sitten tuossa taas kerran kun sakset oli heti aamutuimaan (=tänään) isketty pahviin niin tuli mieleen siinä kaivellessa tavaroita, että mitä kaikkea askartelutavaraa JO löytyy ja mitä puuttuu. Sangen mielenkiintoista. Minulla on jo erilaisia kuviosaksia(toimivat jos toimivat), folioteippiä, kuvioteippiä, eri värisiä kartonkeja, aaltopahvia eri värisinä, muita erikoispapereita, silmiä, puu- ja metallikuvioita, kankaita, hileliimoja, geelikyniä, Ikeasta ostetut hauskat tussit(toisessa päässä ns. leimasin kuva ja toinen pää normi tussi, paketti maksoi vain 0,99), kiiltokuvia, tarroja, nauhoja, leimasimia jne. Ja mitä puuttuu? Ainakin lisää erikoispapereita, kuvioreijitin, erilaisia servettejä lisää (VINK VINK kaverit!!!), lisää ääriviivatarroja ja vaikka mitä. Hih..sellasta tämä on...

Onneksi minua on "siunattu" miehellä, joka ei sano joka kerta kun tulen jonkun pussin kanssa, että eihän noita tartte kun niitä jo on. On jo tottunut elomme menossa, että kaikkea tarvitaan ja on tuo ukonköriläs ollut aina tuommoinen ettei ole IKINÄ sanonut, ettei mitään tartteta kun nurkat pullistuu muutenkin tavarasta...

Työkaveri sanoi, että kannattais koittaa laittaa askartelulehden vuosikerta verotukseen ns. ammattilehtenä. Täytyy harkita tuota kokeilua saako sen verotukseen vai ei. Onneksi ne lehdet on sen verran ajattomia, että ne säilyy.

Ja niin, mä haaveilen omasta askarteluhuoneesta. Oih...sinne laatikostoa ja hyllyä, jossa mun kaikki askartelutavarat sotkuisessa sovussa keskenään...Ja huoneessa tietenkin pöytä...Hih...Saahan ihminen haaveilla eikö?