Johan taas oli kuorta postipojalla/tytöllä kannettavana kun oli leimakuvavaihtokuoriakin, mutta oli siellä kasassa myös SAY-kuori, jipii. Tottakai avasin nuo vaihtokuoret ja vein ne paikoilleen odottelemaan ja sitten tuohon jännittävän kuoren kimppuun. Päällä kissa-tarroja. Voi kyllä kissat on sitten ihania (ja on ne koiratkin, ainakin pentuna=)).

Kuoressa oli taas vaikka mitä jännää:

*2 pakettia nauhaa (voiko nauhoja koskaan olla liikaa? EI ainakaan minun mielestä)

*3 eri väristä hileputkea

*jouluisia enkeli (öööhhh...) paljetteja?? (mä en ikinä tiiä noitten oikeeta nimee...)

*oransseja papereita

*kirjaintarroja (jee, nää on hauskoja jos vaan muistais sitten käyttääkin =D)

*korttipohjia (ei ole koskaan liikaa vaan liian vähän!)

*4 Tilda-arkkia (tai ainakin minä sanoisin että Tilda...mutta ihania nuokin)

*kortti ihanalla kissa kuvalla

1854698.jpg

Ja eihän se tuohon loppunut vaan kuoresta tupsahti vielä ihanan pehmeä kännykkäpussi!!! Tämmöinen mulla on vain mainostuotteena Kitekatilta, mutta kyllä tää pääsee käyttöön ja vieläpä töihin, että saavat olla kateellisia mulle hianosta kännypussista =D.

1854701.jpg

KIITOS JA KUMARRUS!!!!

Ja saylleni: kaikki on kelvannut. Papereita hamuan itse melkein aina kaupasta enkä sitten oikein osaa niitä käyttää kun ovat niin ihania. Leimasin kuvista tällä hetkellä olisin ihanaa saada erilaisia art impressionin, lily&milo ja housemousen kuvia. Vintagea en ole oikein ymmärtänyt, se ei siis kolahda ollenkaan. Kiinalaiset/Japanilaiset kirjaimet ovat makeita, mutta ei ihmiset siis kuvissa ihmiset. Sitten en ole koskaan muistanut ostaa niitä "raaputettavia" kuvia tai kirjaimia, onkos ne nyt jotain rub-juttuja, ne kiinnostaisi. Kaikki värit käy, olen jopa opetellut ostamaan keltaista että saisin hieman keltaisiakin kortteja. Voisin vaikka hieman sanoa, että keltaisia papereita olisi kiva saada (mutta kultaisia ei kiitos, kulta ei oikein edes papereissa sävähdytä). Auttoiko tämä yhtään?