Leivoin sämpylöitä kun ei meillä nyt satu olemaan vaaleaaleipää

ja ei oikein tuo anorektikko tilinikään tällä hetkellä houkuta leipää ostamaan,

joten sämpylöitä.

Siinä taikinaa vaivatessa sämpylöiksi, mietin miksi aina teen saman näköisiä tai makuisia. Noh, juustosämpylät olisi jees, mutta se tilini...  No jospa sitten edes toisen näköisiä, joten pyöräytin tämmöisiä:

Ja ajatus oli, että kyllä ne nyt tuommoisina pysyy, ei nouse jne.

Mutta...

Uunista tulleina:

Voisinko sanoa, että leipurin ammatin omaavana pitäisi tietää, että kyllä ne sieltä kohoaa.

Tuli siis ampiaispesä-sämpylöitä.

Mitähän tuosta uunissa olevasta pellillisestä tulee?

(Ne on perinteisiä pyöreitä ja laitoin veitsellä keskelle viivan...)