Eilen siivosin vihdoinkin parvekkeen. Jos vain parvekelasit olis ollu läpinäkyvää eikä maidonväristä, olis vastapäisillä naapureilla ollut joko iloiset tai surulliset näkymät. Siivousasuna kun sattumalta oli vain t-paita ja alushousut. Lämmin kyllä tuppasi tulemaan mutta niin tuli puhdasta.Tirppakin pääsi siis vihdoin parvekkeelle omin jaloin. Ja voi sitä riemua. Eka ei millään olis uskaltanut, sammakko kun tuntui tuijottavan niin vihaisesti vai olikos se lammas vaiko tuo kissa... Loppujen lopuksi neitiä ei pidätellyt mikään. Alakerran juopolla oli varmaan päässä pitelemistä, jos krapuloissa sunnuntaita vietti, sen verran kovat oli kiljunnat neidillä.

Tänään sitten lähdettiin ostamaan joitain housuja, joita pidettäisiin sitten uuden hienon Muumimekon kanssa serkun synttäreillä. Samalla ostin sittarista keräilyleimoilla pienet kastepisara kulhot. Sitä 1,9 litrasta ei ollut ja oli pakko kassalta kysyy, että onko tulossa. Huh, on kuulemma tulossa, mutta ei osaa sanoa koska. No mulle riittää tieto siitä, että on tulossa.Ostettiin myös keksejä, minulle uusia tuttavuuksia Maraboulta ja neidille Pirkan Tivolikeksejä.Täytyhän sittarissa myös hiplailla myyntiin tulleita Muurlan Muumi-emalimukeja. Niistä on pakko saada 0,8l maitokannu ja Tirpalle 2,5dl Pikku Myy muki mökille. Mietin myös kovasti josko itselle ostaisin nämä kaikki colorit. Pirkka-lehdessä olikin mukava ilmoitus näistä:Alkuillasta ennen neidin iltapuuron keittoa leipasin pitkästä aikaa "kalsareita". Täytteenä jauhelija-paprika. Nam!Ja kun sain "kalsarit" uunista ulos, alkoikin mieli tehdä lettuja. No lettutaikinan tein ja sitten neidille puuroa. Sillä aikaa taikina turposi ja tein letun poikineen.Ja palatakseni otsikkoon.

Tirppa sai mummolta vappupallon, joka on ostettu 29.4.12. Tuossa se vieläkin leijuu, laihtunut raukka on, mutta ei vain tunnu laskeutuvan. Myy on saanut kovaakin kyytiä, mutta ei tunnu olevan millään siitäkään asiasta. Ja aikaa jo on mennyt neljä viikkoa ostosta. Tämä on hyvää laatua oleva pallo.
Muistan vieläkin ne omat lapsuuden pallot, jotka jo seuraavana aamuna halaili maata.