...villiksi ryhdyn niin kärrynpyörän. Hmm...kärrynpyörän...en osaa sitä vieläkään. Kuperkeikka? Koska viimeksi sinä olet kuperkeikan tehnyt? Minä en muista, koska viimeksi. Pitäisikö mennä tekemään? Mutta kun ei ole sitä pehmeää paikkaa. Kova lattia ei houkuta. Jätän siis tällä kerralla keikauksen tekemättä. Tulisihan siitä aikamoinen maanjäristys ja naapurit saattaisivat pelästyä. ;D

 

Syyskuu ja syksykin tuli kuin salaa. Olin niin keskittynyt tekemään myyntijuttuja ja joululahjoja etten huomannut. Vai voisiko sanoa noista lahjoista, että keskityin ainakin suunnitteluun paperilla ja voivottelemaan, että aika ei tule riittämään? =)

 

photo 06.jpg

(Tässä kuvassa kaikki neljä korttia ja lopuissa kuvissa avattuina)

Jättikorttien kokoamista tuli tehtyä. Joskus aikanaan nämä on tullut hankittua ja nyt sitten kokoamaan vaikka näiden kokoaminen oli yhtä tuskaa. Ei kiinnostanut, ei ollut inspiraatiota näihin.

 

photo 07.jpg photo 08.jpg

Kun jättikorttien pohjia oli vielä jäljellä niin kokosin lopuista "jämistä" lisää kortteja:

 

photo 09.jpg photo 10.jpg

Murulassa nämä on myös myynnissä. Hyvin on lähtenyt myynti käyntiin omalta osaltani. Vielä olisi n. puolitoista viikkoa myyntiaikaa jäljellä. Sitten seuraava myyntiaika onkin marraskuu-joulukuu vaihteessa. Silloin ajatuksena jouluantamiset opettajille, hoitotädeille, naapureille jne.