Olen siis hengissä. Työ vie taas hieman energiaa, palautus vanhaan kiertolaisuuteen on tapahtunut ja nyt sitten opettelen uusia lapsia että lapsien että aikuisien uusia ryhmiä. Ja tottakai uusia vanhempia tulee joka päivä lisää ja lisää. Huh, mutta hih, tästä työstä maksetaan.

Niin joo, täällä oleva leimakuvavaihto sai mukavan vastaanoton, mutta leimakuvavaihdoille löytyy ihan blogikin ja sivusta nappia nipsutellen pääsee sinne. Toiveita otetaan vastaan. Nyt menossa Magnolia-vaihto (joudun kait sitten aikaa lisäämään kun halukkaita ei löydy edes sitä 10), jouluinen vaihto alkamassa ja kolmaskin on jo päätetty. Tervetuloa!

Puoliksi valmiita kortteja pyörii pöydällä. Ehkä ne joskus lopullisen kuosiinsa pääsee.

Sitten, mistä saisin hankittua MAASTOKUVIOLLISTA paperia? Tilausta pukkaa, onneksi vasta ensi helmikuulle joten ei kauhian kiirus, mutta kuitenkin. Mistä? Niin joo, ulkomailta en oikein pysty tilaamaan, kun en ole luottokortti ihmisiä.

Avokin kakkukin jäi sitten tekemättä. Avokki oli isänsä luona, jotenka turhaa olisin tehnyt. Joskus toiste kokeilen, ehkä joulukuun alkupäivinä. =D