Vuoden alun jälkeen oli ihan pakko mennä ja tilata teippejä Teippitarhasta, kun niin monet muutkin oli sitä tehneet. Ja tottakai ostoskoriin siirtyi mukavasti hiiren klikkauksella kohokirjoitusteippejäkin minun uuteen hienoon Dymo Junioriin.No ei menny niin kuin Strömsössä noitten kohokirjoitusteippien kanssa. Ainoastaan kaksi niistä toimi juniorissa. Huoh! No menin jopa Suomalaiseen kirjakauppaan kysymään, että onko vika koneessa vaiko teipeissä ja myyjä totesi, että taitaa olla teipissä vika, jos nuo Dymon omat teipit toimii. Palautetta naputtelin Teippitarhaan ja sain riemuksi kuulla, että uusia värjä on tulossa ja saisin kaikki neljä uutuus väriä hyvityksenä. Niitä sitten odottamaan.

Menneenä tiistaina kävin ostamassa Tarjoustalosta akryylihelmiä. Lavan kyljessä luki hinta 4,99, mutta kassalla hinta tippui 2,50 euroon. Väreistä mukaan lähti kaikki muut paitsi läpinäkyvä. Ja nämä tuntuu olevan aika riittoisat pullot.


Herkku värejä! cheeky

Olin myös tiistaina päättänyt, että ostan puuttuvat Muumimukit pois, mutta uusin eli Mymmelin äiti oli jo kättelyssä loppu. sad Kauppias ei siis halunnut myysä mulle tiistaina kahta Muumimukia.

Tänään sitten kävin hammaslääkärissä paikkauttamassa "nyt ja heti" hampaan ja kappas, hammaslääkäri siinä "sivussa" paikkasi myös toisen reiän. Ei oo muuten mukavaa, kun puolet suusta on puuduksissa ja vielä tommosia ylläri reikiä paikataan.

Hammaslääkärin jälkeen menin taas sittariin ja jihuu, Mymmelin äiti mukia oli taas hyllyssä. Nyt sitten ostin ne kaksi puuttuvaa mukia. Niin puuttuuhan multa toi seikkailukin vielä mutta toisaalta, en lue sitä näihin värikkäisiin mukeihin ollenkaan.Ja postiakin tuli tänään.

Tein sunnuntaina Teippitarhaan tilauksen ja tänään tilaus oli tullut. Samaisessa kuoressa oli ne uutuus väriset kohokirjoitusteipit.
Viime viikolla voitin lohdutuspalkinnon Känkkiksen blogiarvonnassa. Sekin oli tullut tänään.Nyt on hammasjomotukset ehkäpä tipotiessään puudutus kun on lähtenyt ja särkylääkettä syöty. Seuraavaksi varmaan täytyy lähteä viemään tuota pientä piirustajaa kylpyyn, kun niin ahkeraan koittaa päästä koneen kimppuun.

Ja vielä on aikaa osallistua blogini 4-vuotissynttäriarvontaan, täällä.