Tänään oli virallisesti viimeinen eskaripäivä ja heti kun pääsi töihin niin jo alkoi "sadella" kukkia ja lahjojakin. Tässä taas niitä, hih...

Onko tämä nyt punainen marketta ja sain Joonalta kortin kera.

630159.jpg

Tässä sitten on tämän päivän ruusut. Pisimmän ruusun sain Wilmalta(oli miettinyt kenelle antaa minkäkin värisen, mutta päivän mittaan tuli ilmi, että ryhmän ope oli laittanut Wilman miettimään kenelle antaa minkäkin ruusun, minä sain vaaleanpunaisen *huoh* tummanpunainen olisi niin ollut minun mieli ruusuni).Kuvassa vasemmalla oleva keltainen ruusu on Victorilta ja se toinen keltainen on Sakulta. Pieni puna-valkoinen ruusu on taas Millalta. Victorilta sain myös oma tekemän kortin, oih, oma tekemää minä niin arvostan!!!

630164.jpg

Tässä sitten kaikki saamani ruusut yhdessä ja samassa maljakossa.

630168.jpg

Sain työkaveriltani Jaanalta näin ihanan paketin. Olisin voinut olla vaikka koko illan avaamatta ja ihailla vain sitä, kuinka joku jaksaa paketoida noin ihanasti.

630151.jpg

Ja paketissa oli ihanan muotoinen, rakkauden enkeli rasia, joka on kivestä tehty.

630174.jpg

Viimeisenä muttei vähäisimpänä Kyllikiltä sain näin ihanan pastellisen paketin.

630156.jpg

Ja sisällys oli mieleinen: Muumi-kahvipurkki ja kahvia, vaikken kuin kerran juonut töissä kahvia ja sekin oli kun oli ollut yöeskari niin aamukahvi täyty saada, että pääsee käyntiin.

630176.jpg

Ja nyt on sitten alkanut virallisesti siis myös Suomessa kesä!!!!

Aurinkoista ja lämmintä kesää kaikille!!!